Μη διστάσετε να αλλάξετε τη γλώσσα της πλατφόρμας τοποθετώντας το ποντίκι σας πάνω από το κουμπί αλλαγής γλώσσας στην επάνω δεξιά γωνία!

Καλώς ήρθατε στην ψηφιακή πλατφόρμα του ευρωπαϊκού έργου "Νευροπαιδαγωγική", η οποία θα φιλοξενήσει το μάθημα «Διδακτική μέθοδος βασισμένη στη Νευροεπιστήμη”, και θα υποστηρίξει την αντίστοιχη ψηφιακή κοινότητα διδασκόντων στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το μάθημα «Διδακτική μέθοδος βασισμένη στη Νευροεπιστήμη» βασίζεται σε καινοτόμες παιδαγωγικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις στον τομέα που αφορά τη Νευροπαιδαγωγική και τη Νευροεπιστήμη. Το ψηφιακό περιβάλον θα προσφέρει ένα εργαλείο που θα ενισχύσει σημαντικά τους διδάσκοντες να εμπλουτίσουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και πρακτικές, βασιζόμενες/νοι στη Νευροπαιδαγωγική.


Η ψηφιακή κοινότητα ευελπιστεί να προσφέρει ένα περιβάλλον αλληλεπίδρασης και συνεργασίας, το οποίο θα επιτρέπει την επικοινωνία και την αμοιβαία μάθηση μεταξύ των διδασκόντων. Οι εγγεγραμμένοι στην κοινότητα θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους προφίλ, να τα εξατομικεύσουν ανάλογα, να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο, να δημιουργούν ομάδες, αλλά και να συμμετέχουν σε συζητήσεις στο φόρουμ της ψηφιακής πλατφόρμας.